Стилът за бременни жени е известен със своя смел и нетрадиционен

...
Стилът за бременни жени е известен със своя смел и нетрадиционен
Коментари Харесай

3 модни вдъхновения за отпразнуване на бременността

Стилът за бременни дами е прочут със своя самоуверен и нетрадиционен метод напоследък, а един от основните детайли на тоалети за бременни е разкопчаването и непринуденото лъчение. Този неналожителен и спокоен метод към модата за майчинство провокира обичайните правила и разрешава на бременните да се усещат комфортно и уверени в личната си кожа. Използвайки разкопчани визии, да вземем за пример певицата Риана въодушеви мнозина да прегърнат изменящите се тела и да отпразнуват бременността си по неповторим и моден метод.

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от RİHANNA (@rihannaofficiall)

 

Друг детайл от майчинския жанр, който се вижда е потреблението на пера в тоалетите. Перата придават нотка искра. Независимо дали става въпрос за рокля с пера или аксесоари, перата могат да бъдат занимателно и игриво допълнение към модата за бременни. Перата освен прибавят образен интерес, само че също по този начин основават придвижване и текстура, правейки тоалетите да изпъкват още повече.

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от JOANA VAZ (@joanavaz_)

 

От друга страна опростените и рационализирани силуети са основни детайли на минималистичния жанр и могат елементарно да бъдат включени в тоалети за бременни. Свободните рокли и топове с минимални украшения разрешават комфорт и лекост на придвижване, като в същото време резервират изящен и съвременен тип. Избирайки минималистични силуети, бременните могат да прегърнат изменящите се тела, до момента в който се усещат уверени и стилни.

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Andrea Šarac (@andreasarac_)

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР